HVB Boende – Riksvägen 111

Mitt i Tanumshede ligger ”111:an”, en charmig 50-tals villa med fem boendeplatser och möteslokaler.

Vi som arbetar här:

Malin Stenelind

Malin Stenelind

Samordnare

Utbildad fritidsledare och tio års erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Har arbetat med utvecklingsprocesser i ungdomsarbete under flera år. Ungdomar och deras fritid ligger Malin varmt om hjärtat. Hon samordnar gemensamma aktiviteter för ungdomarna på USV. Malin har MI-utbildning (Motiverande samtal). Hon hoppas sprida glädje bland både ungdomar och kollegor på USV.

Karin Johansson

Behandlingsassistent

Robert Svedlund

Robert Svedlund

Behandlingsassistent

Ny examinerad fil. kand. i Psykologi vid Högskolan Väst, samt fil. kand. i Ledarskap & Organisation vid Malmö Högskola. Hans största akademiska intresse är frågor rörande motivation och engagemang som han försöker applicera i sitt vardagliga arbete. Robert har alltid velat arbeta med människor och utveckling.

Andreas Törnqvist

Andreas Törnqvist

Vik. behandlingsassistent

Har arbetat med många olika yrken under sin yrkesbana, bland annat som lärarvikarie och elevassistent. Jobben inom skolan väckte intresset för att arbeta med barn och ungdomar. Att möta barn och ungdomar där de befinner sig i livet och stötta och pusha till utveckling är en stor drivkraft. Andreas älskar allt i naturen, både på land och till havs, intressen han gärna delar med mig av till ungdomar och kollegor. Han har MI-utbildning och skall under hösten 2016 påbörja studierna till socialpedagog. Andreas är en av de aktivitetsansvariga inom USV.

Dennis Westphal

Dennis Westphal

Vik. behandlingsassistent

Dennis har jobbat inom olika former av omsorg dem senaste fem åren, med autism, fysiskt och psykiskt handikappade barn och vuxna. Under senaste tiden har han jobba med ensamkommande flyktingbarn, och fick på så sätt kontakt med USV. Han har själv en multikulturell bakgrund och kan lätt relatera till de ungas behov och problem. Under år 2016 kommer han att påbörja utbildning till behandlingspedagog. Tills dess ser han fram emot att utvecklas ytterligare på USV.

Karin Johansson

Karin Johansson

Socialpedagog

Har tidigare jobbat 15 år inom industrin. Bytte till vård- och omsorgsarbete varefter hon utbildade sig till socialpedagog. Arbetar på USV sedan februari 2013.